Kom in beweging

Bound4LIFE Nederland is een gebedsbeweging. Wij geloven als stichting dat gebed de sleutel is voor het einde van abortus in Nederland. In de Bijbel roept God Zijn kinderen om Hem dag en nacht aan te roepen, en Hem te vragen in te grijpen in een land. Bidden kan op diverse manieren. Onderstaand een aantal mogelijkheden.

Individueel gebed:

In je dagelijkse omgang met God kan je een gedeelte inplannen om voorbede te doen voor het leven in Nederland. Bound4LIFE Nederland heeft een kort gebed wat hiervoor uitstekend geschikt is: ‘Heere Jezus, ik bid Uw bloed uit over mijn zonden en de zonden van Nederland. Vader God, stop abortus en zendt opwekking naar Nederland’ Dit gebed is tevens verbonden aan het dragen van de LIFE band, zie elders op deze website. We moedigen je aan om dagelijks dit gebed te bidden!

Gezamenlijk gebed:

Organiseer een gebedsuur, om te beginnen 1 keer per maand, in uw kerkelijke gemeente, jeugdgroep of uw kring. Focus hierbij op het thema leven&einde van abortus. Waar twee of drie bijeen zijn in de Naam van de Heer zal Hij in het midden zijn. Bound4LIFE Nederland kan uw groep helpen, door de eerste keer aanwezig te zijn en het gebedsuur te leiden!

Wees aanwezig bij een ‘Silent siege

Bound4LIFE daagt je uit om een verbond te maken. Het uiterlijke symbool van dit verbond is de rode polsband die je draagt, met daarin het woord LIFE, leven. Het is geen populistische polsband, of een mode bandje. We dragen dit polsbandje als een symbool, en ter herinnering aan het verbond wat we met God hebben gesloten. Het verbond bestaat uit 3 onderdelen: gebed&stemmen en gehoorzaamheid.

Gebed
Door het dragen van de polsband hebben we een afspraak om dagelijks te bidden voor het einde van abortus in Nederland. God heeft bound4LIFE een simpel gebed gegeven, bestaand uit 22 woorden. Het gebed is een krachtig middel wat tevens eenheid brengt onder iedereen die deel is van de movement van bound4LIFE: ‘Jezus, ik bid Uw bloed uit over mijn zonden en de zonden van Nederland. Vader, stop abortus en zendt opwekking naar Nederland’ De visie is mobilisatie van zoveel mogelijk mensen die dit gebed gaan bidden.

Stemmen
Door het dragen van de polsband hebben we een afspraak om te stemmen op kandidaten die pro-life zijn. Stemmen op een kandidaat die pro-abortus maakt geen einde aan abortus in NL.

Gehoorzaamheid
Door het dragen van de polsband hebben we een afspraak om God te gehoorzamen, als Hij ons leidt in werken van gerechtigheid en genade. We moeten altijd bereidt zijn om zelf het antwoord te zijn op onze gebeden.

Wees deel van deze beweging, en help met de mobilisatie van massaal gebed en werken voor het einde van abortus in Nederland!U krijgt een gratis LIFE band bij de aanschaf van onze cd 'recht op leven' Voor 5 euro een cd+LIFE-band Zie kop cd recht op leven. Los verkrijgbaar voor 1 euro+verzendkosten. stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De stille oorlog

Het is geen protest, maar een gebedsbijeenkomst

Een’ Silent Siege’ is een stille gebedsbijeenkomst voor Nederland, de natie die haar kinderen vermoord. We bidden mee met Jezus, de Grote voorbidder, voor een einde van de Holocaust van abortus.

Wij geloven dat de Life Tape een goddelijke strategie van de Heer is, om een massale beweging van gebed te mobiliseren, en tevens een getuigenis naar ons land toe.
We schrijven het woord LEVEN op de rode tape en plakken de tape over onze monden, zo identificeren we onszelf met de ongeboren kinderen, die geen stem hebben om zich te verdedigen of voor zichzelf te spreken. Als je hierover nadenkt, wordt je gebroken voor de Heere, gebedsloosheid is niet langer een optie. Harten worden gebroken door deze ondenkbare tragedie. We gaan begrijpen hoe urgent de situatie is…

Zal God dan niet zeker recht verschaffen aan zijn uitverkorenen die dag en nacht tot hem roepen? Of laat hij hen wachten? 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. (Lukas 18:7-8).

De ‘silent siege’ wordt een krachtig getuigenis dat God gebruikt om het geweten van ons land aan te spreken. Wat zou er gebeuren als elke kerk zou opstaan ??in gebed, en gaat staan ??in het gezag van de Heere Jezus Christus tegen de geestelijke machten van de duisternis, die als doel hebben een generatie in de baarmoeder te vernietigen?

‘silent sieges’ worden gehouden bij abortusklinieken en overheidsinstellingen. Houdt de agenda in de gaten voor data&tijd en plaats. Opgave vooraf is noodzakelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.We komen graag in uw gemeente of bijbelstudiegroep vertellen over het Bijbelse zicht op het ongeboren leven en hoe belangrijk het is om onze stem te laten horen. U kunt onder het kopje 'contact' een bericht naar ons sturen met uw verzoek.