De stille oorlog

De stille oorlog

Het is geen protest, maar een gebedsbijeenkomst

Een’ Silent Siege’ is een stille gebedsbijeenkomst voor Nederland, de natie die haar kinderen vermoord. We bidden mee met Jezus, de Grote voorbidder, voor een einde van de Holocaust van abortus.

Wij geloven dat de Life Tape een goddelijke strategie van de Heer is, om een massale beweging van gebed te mobiliseren, en tevens een getuigenis naar ons land toe.
We schrijven het woord LEVEN op de rode tape en plakken de tape over onze monden, zo identificeren we onszelf met de ongeboren kinderen, die geen stem hebben om zich te verdedigen of voor zichzelf te spreken. Als je hierover nadenkt, wordt je gebroken voor de Heere, gebedsloosheid is niet langer een optie. Harten worden gebroken door deze ondenkbare tragedie. We gaan begrijpen hoe urgent de situatie is…

Zal God dan niet zeker recht verschaffen aan zijn uitverkorenen die dag en nacht tot hem roepen? Of laat hij hen wachten? 8 Ik zeg jullie dat hij hun spoedig recht zal verschaffen. (Lukas 18:7-8).

De ‘silent siege’ wordt een krachtig getuigenis dat God gebruikt om het geweten van ons land aan te spreken. Wat zou er gebeuren als elke kerk zou opstaan ??in gebed, en gaat staan ??in het gezag van de Heere Jezus Christus tegen de geestelijke machten van de duisternis, die als doel hebben een generatie in de baarmoeder te vernietigen?

‘silent sieges’ worden gehouden bij abortusklinieken en overheidsinstellingen. Houdt de agenda in de gaten voor data&tijd en plaats. Opgave vooraf is noodzakelijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.