LIFE bandje

Bound4LIFE daagt je uit om een verbond te maken. Het uiterlijke symbool van dit verbond is de rode polsband die je draagt, met daarin het woord LIFE, leven. Het is geen populistische polsband, of een mode bandje. We dragen dit polsbandje als een symbool, en ter herinnering aan het verbond wat we met God hebben gesloten. Het verbond bestaat uit 3 onderdelen: gebed&stemmen en gehoorzaamheid.

Gebed
Door het dragen van de polsband hebben we een afspraak om dagelijks te bidden voor het einde van abortus in Nederland. God heeft bound4LIFE een simpel gebed gegeven, bestaand uit 22 woorden. Het gebed is een krachtig middel wat tevens eenheid brengt onder iedereen die deel is van de movement van bound4LIFE: ‘Jezus, ik bid Uw bloed uit over mijn zonden en de zonden van Nederland. Vader, stop abortus en zendt opwekking naar Nederland’ De visie is mobilisatie van zoveel mogelijk mensen die dit gebed gaan bidden.

Stemmen
Door het dragen van de polsband hebben we een afspraak om te stemmen op kandidaten die pro-life zijn. Stemmen op een kandidaat die pro-abortus maakt geen einde aan abortus in NL.

Gehoorzaamheid
Door het dragen van de polsband hebben we een afspraak om God te gehoorzamen, als Hij ons leidt in werken van gerechtigheid en genade. We moeten altijd bereidt zijn om zelf het antwoord te zijn op onze gebeden.

Wees deel van deze beweging, en help met de mobilisatie van massaal gebed en werken voor het einde van abortus in Nederland!U krijgt een gratis LIFE band bij de aanschaf van onze cd 'recht op leven' Voor 5 euro een cd+LIFE-band Zie kop cd recht op leven. Los verkrijgbaar voor 1 euro+verzendkosten. stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.