Over Bound4life

Stichting Bound4LIFE Nederland is een non-profit organisatie. We beogen een gebedsbeweging onder christenen op gang te brengen, gericht op het beëindigen van abortus in Nederland.

De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven. KVK-nummer: 57552517. RSIN-nummer: 852629345.

Het bestuur bestaat uit R. Bikker (voorzitter), G. Goelema (penningmeester) en secretaris (vacant) en heeft de dagelijkse leiding over de stichting.

Bound4LIFE is een Nederlandse tak van Bound4LIFE USA, waar de stichting enkele jaren geleden is ontstaan. Bound4LIFE Nederland weet zich verbonden en ondersteund door Bound4LIFE USA.

Indien u contact met ons wilt opnemen, kunt u dat doen via het contactformulier.

Bound4LIFE Nederland is een stille gebedsbeweging, gericht op het einde van abortus in Nederland. Bound4LIFE gelooft dat gebed de sleutel is tot het einde van abortus in Nederland. Bound4LIFE gelooft dat als christenen eenparig bidden, God zal horen en wil ingrijpen, om een hele generatie te redden die wordt vermoord in de moederschoot. Onze droom is dat de klinieken waar abortus wordt gepleegd gesloten zullen worden, en de wetgeving zal worden teruggedraaid door leiders die God en Zijn geboden, Zijn leven respecteren. Tot aan die tijd wil Bound4LIFE een stem zijn voor hen die geen keus hebben, de ongeborenen.

Bound4LIFE wil zoveel mogelijk christenen, kerken en groeperingen in beweging zetten om te bidden voor het einde van abortus. Dit wordt gestimuleerd op diverse manieren, o.a. de verspreiding van LIFE bands, het organiseren van ‘silent sieges’ bij abortusklinieken, het geven van spreekbeurten en voorlichting in kerken, en het ondersteunen en stimuleren van bidstonden in kerken en groeperingen.

Wilt u het werk van bound4LIFE steunen? Dat kunt u doen door ons werk in gebed te brengen. Daarnaast kunt u ons financieel steunen door en gift over te maken op IBAN rekeningnummer NL41RABO0326045708 t.n.v Bound 4 LIFE Nederland.

De stichting heeft per 22 maart 2014 de ANBI-status. Daarmee is uw gift fiscaal aftrekbaar.

We danken u hartelijk voor uw bijdrage.